Menu


Ons menu

Onder het kopje “menu” kunt u natuurlijk ons pannenkoeken assortiment vinden. Maar, kunt u daar geen keuze uit maken, en heeft u wellicht een andere wens/idee? Bijvoorbeeld een feest organiseren met heerlijke pancakes, smakelijke barbecue pakketten, verrassende broodjes en meer. Of wellicht denkt u meer aan een gezellige kookworkshop met vrienden/familie bij uw thuis?

Geef ons dan even een berichtje/belletje. Het kan namelijk zomaar voorkomen dat wij uw idee/suggestie/recept heel graag voor en met u uitvoeren en prima in ons assortiment past. Kortom, wij zijn u namelijk graag van dienst en denken graag met u mee. Overigens, wij vinden het vanzelfsprekend om te werken met verse en 1e klas producten die wij natuurlijk naar eigen receptuur bereiden.

Pannenkoeken, broodjes, pancakes, barbecues

Dus, ons assortiment op een rijtje

Verrassende broodjes en meer

Heerlijk barbecuen

Lekkere Pannenkoeken

Pancakes volgens ons receptl

Verdere Info klik dan hier. Natuurlijk kunt u ons ook persoonlijk spreken? Bel dan naar 0654 – 332 050 (Cor) of naar 0650 – 494 488 (Janneke). Wij staan u graag te woord. (u kunt ons 7 dagen van de week bereiken.) En, mochten wij de telefoon onverhoopt door drukte niet op kunnen nemen, laat dan een berichtje achter. Wij staan erom bekend dat wij snel reageren.